HTML

Kérje INGYENES szálláshely honlapjának elemzését!

Szívesen felvetünk pár hibát, melyet célszerű lenne kijavítani honlapján!
Név:*
E-mail:*
Honlap címe:
Hotel marketing

Linkblog

Szállásadók honlap elemzés

Hotelek és szálláshelyek honlapjának elemzései. Kérje, és INGYEN véleményt kap honlapjáról! Maretinget tanítunk kis és közepes szálláshelyek részére - Mik a design hibái - Élményt nyújt-e a látogatónak - Hogyan fog foglalásokat hozni

Friss topikok

  • KissPéter: Örülök, és nagyon szép lett az oldal! (2013.04.08. 01:30) Hotel Kristály és Esterházy Étterem - Tata
  • KissPéter: @nur: Kedves Nur, az oldal elköltözött, a blog.szallasmarketing.hu oldalon hetente megjelenő bej... (2010.02.23. 08:18) Szálláshely honlapok elemzése INGYEN
  • szöszkehölgy: Engem azért meggyőzött. Semmi fölösleges villódzás. Azt hiszem tudom, hogy hol fogom elkölteni a ... (2009.11.16. 14:00) Akácos Vendégház
  • noncredo: Szép külalakú oldal, bár némi elcsúszás van pár helyen, amit ki lehetne küszöbölni. Ami nem igazán... (2009.06.26. 08:19) SPA & WELLNESS HOTEL FIT****
  • alien: "retinatorna" ez isteni. Ha szabad vitatkoznom, mind két menükiosztás tökéletes, a meglévő és az ... (2008.11.25. 19:06) Hotel*** Írottkő Kőszeg

Magdus Néni Vendégvárója

2009.03.16. 16:16 KissPéter

A honlap címe: www.kovacs.cn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Külalak:
Igazi különlegesség az oldal honlapkészítés szemszögéből, ami a felhasználóknak nem biztos, hogy az előnyére válik. Nézzük!
Elsőre sokat kellett gondolkoznom, hogy minek a honlapján járok. Egy gyűjtőportálén, vagy egy szálláshelyén. Ugyancsak keresnem kellett a menüket, és a menük között is. A képek és a szövegek is kicsik, így nehéz kihámozni a lényeget, az engem érdeklő információkat. Tehát mint felhasználó, nem vagyok megelégedve az oldallal, pedig tartogat finom megoldásokat!
A kapcsolattartó fényképe azonnal bizalmat áraszt, ami ösztönzi a foglalási kedvet, ezt az elvet követve lehetne több fénykép az oldalon. Egy kis ismertető is van alaprajzzal, ami szintén nem hagy bennem kétséget, hova is megyek. Ezt mindenki szereti tudni! Térkép, árajánlat, minden megvan ahhoz, hogy dönteni tudjak. Semmi design nincs, de mégis jó!

Navigálás:
Az oldal a mindent egy lapra elvet követi, ami elsőre nem biztos, hogy mindenkinek feltűnik. Ez azt jelenti, hogy nincsenek aloldalak, hanem görgetéssel navigálhatunk, illetve jobb oldalt van egy kedves, de sajnos használhatatlan megoldás: a menük mellett látható fényképek végig velünk tartanak böngészés közben. Azért használhatatlan, mert nincs rájuk írva, hova is vezetnek, így ha az elején nem jegyeztük meg a jeleket (ami valószínű), akkor csak találgatni tudunk.
Előnyt is jelenthet ez a felépítés, hiszen ha nincs más választása a látogatónak, minthogy görgessen, akkor egy előre meghatározott úton tudjuk végigvezetni. Ha jól építjük fel a sorrendet, akkor nyert ügyünk van.

Keresőbarátság:
Sajnos, mint a legtöbb honlapnál, itt is ismételni tudom magamat: az oldal kevéssé keresőbarát. Ennek egyik fő oka, az almenük hiánya, ami miatt sok lehetőséget nem lehet kihasználni. Folytathatnám a sort a formázási stílusok, vagy a képek elnevezésének hiányával.

Összegezve:
Érdekes honlap. Van rajta sok jó ötlet, a kivitelezésen kell javítani. Úgy gondolom, ha a szálláshelynek lenne két honlapja, az egyiknek ez meg is felelne, így lehetne kísérletezgetve fejleszteni. Ha gyors ráncfelvarrást kéne ajánlanom, akkor a menüket változtassák meg, illetve az elsőre megjelenő rész jobban utaljon egy apartman honlapjára.

Szólj hozzá!

Címkék: apartman vendégváró

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr981005690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása